Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για Honor 20 Pro με Sony IMX600 sensor

*
Η Honor έχει βάλει στόχο να ανέβει σύντομα και να πάρει μερίδια στην αγορά των smartphones και φαίνεται πως ετοιμάζει το Honor 20 Pro. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ο νέος αισθητήρας Sony IMX600 για την κάμερα, που όπως φαίνεται θα δίνει άλλον αέρα στα των λήψεων. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που φημολογούνται είναι ένα 6.1 OLED panel με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω του, Kirin 980 chipset και 3 διαφορετικές εκδόσεις: μία με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, μια με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και μία με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Οι φήμες θέλουν τη συσκευή να έχει τον ίδιο 40MP αισθητήρα με το Huawei P30 Pro, μαζί με 20MP ultra-wide-angle cam και 8MP telephoto φακό με 3x optical zoom. Η συσκευή αναμένεται να υποστηρίζει ακόμη λειτουργίες όπως τα Gaming+, Link Turbo και CPU & GPU Turbo. Η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει από τα 2299 κινεζικά Yuan (€310).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*